Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Arcok a padlón

2010.06.16

Arcok a padlón

Különös dolog történt 1971 augusztus 23-án, a spanyol kisvárosban, Belmez de la Moraledában. Maria Gomes Pereira egy foltot talált a padlóján. Azonnal rongyot ragadott és sikálni kezdte a padlót, de a folt nem tűnt el. A folt egy férfi fejjé alakult. Mária szólt férjének és fiának akik csákányt ragadtak és feltörték az arcot. A helyét pedig új cementtel öntötték ki. Egy-két hétig nem történt semmi, de később az arc újra megjelent, de már nem egyedül, a padló tele volt arcokkal, némelyikhez fej is tartozott....
A polgármester tudomást szerzet a konyhakőről, és megtiltotta Máriáéknak ,hogy kárt tegyenek benne. Az időközben La Pava névre keresztelt bajuszos fejet (az elsőt) kiemelték, és elküldték vizsgálatra.
A mésszel lealapozott cementdarabon megjelent 'La Pava'-t kutatók vizsgálták meg, de a cement összetételén kívül nem tudtak mást kideríteni. Csalásnak nem lelték nyomát. Kézenfekvő volt tehát, hogy paranormális jelenséggel állnak szemben.

Időközben Mariáék házát elözönlötték a turisták, ördögűzők, papok és egyéb atyafik. A látogatók közül némelyek szent esküvéssel fogadták, hogy az arcok Maria kedélyállapotához igazodnak - attól függően, hogy milyen volt Maria kedve, olyan volt az arcok kifejezése is. Mások azonban nem tudtak megegyezni, hogy melyik arc mit tükröz - egyazon arcról többen is állították, hogy haragszik, szomorú, vagy rémült.

A házban hangfelvételek készültek, amiken sírást, sóhajozást lehetett hallani. A város emberei feltúrták a ház alatti földet és ott csontokat találtak.  2004-ben újra készült egy hang felvétel, amin egy tisztán kivehető mondat is elhangzott: Elakarok menni innen.
Abban az évben Mária meghalt.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.